Nyhed

Søren Huss er klar med singleforløber

Saybia-sangerens album "Oppefra & Ned" er på gaden den 15. oktober. Han er nu klar med første single.

Søren Huss er klar til at følge op på den meget roste debut-plade "Troen og Ingen" fra 2010 med albummet "Oppefra Og Ned", som udkommer den 15. oktober. Den første single fra albummet er nu udsendt under navnet "Den Dér Isme". 

"Jeg vil ikke løbe fra, at denne her sang er i familie med gammeldags protestsange. Men hvor 70'ernes sange ofte stillede sig ovre på den ene fløj, pudsede glorien, moraliserede og opildnede til kamp, er denne her skrevet i afmagt. Jeg har og giver ingen svar, da jeg ikke evner at overskue det store billede. Sangen skal blot ses som en kommentar og et uundgåeligt udbrud af frustration over ikke at kunne se en forandring eller løsning i horisonten...Hvis alle mand fra ung til gammel skovler vand ud af båden, og den stadig synker, er der noget galt med båden," fortæller Søren Huss om sin nye single.

Tilbage i 2010 debuterede Saybia-forsangeren Søren Huss med sit soloudspil "Troen & Ingen", der nærmest var ét langt sorgarbejde, præget af tabet af hans kæreste og hans datters alvorlige kvæstelser, begge dele som følge af en trafikulykke tilbage i 2007. Nu er Søren Huss tilbage med et anerledes up-beat album. "Jeg har trængt til et musikalsk spark i røven, og det føler jeg, at jeg har fået," udtaler Huss i forbindelse med albumudgivelsen, og fortsætter: "Pladen er blevet ret orkestreret, hvilket egentlig ikke var intentionen, og der er kommet stryg med på seks ud af ti numre. Vi har primært indspillet i Saybias studie uden for Køge, og så har Michael Patterson mikset pladen i L.A".

I november drager Søren Huss ud på landevejene, hvor han besøger en lang række danske byer.

Billetter til Søren Huss' soloturné kan købes via GAFFA Live

November-turnéen ser ud som følgende:

01.11 - Borgerforeningen, Nyborg

02.11 - Foderstoffen, Rudme

03.11 - Gjethuset, Frederiksværk

08.11 - Sønderborghus

09.11 - Fermaten, Herning

14.11 - Tobakken, Esbjerg

15.11 - Gimle, Roskilde

16.11 - Vershuset, Næstved

17.11 - Posten, Odense

22.11 - Skraaen, Aalborg

23.11 - Voxhall, Aarhus

24.11 - Paletten, Viborg

29.11 - Templet, Lyngby

30.11 - Store Vega, København

 

ANNONCE