Nyhed

Yeasayer udskyder dansk koncert

Brooklyn-gruppen har set sig nødsaget til at udskyde deres Europatour

Det amerikanske psych-pop-band Yeasayer meddeler i dag, at de på grund af familiære årsager har set sig nødsaget til at flytte alle koncerterne på deres Europatour i september. Det inkluderer også den ellers udsolgte koncert i Lille Vega torsdag den 18. september. Bandet er nu i gang med at genplanlægge turnéen, så koncerterne i stedet kommer til at ligge i slutningen af november og starten af december.

Bureauet Beatbox Booking opfordrer folk med billetter til at beholde dem og fortæller, at de snart vil annoncere en ny koncertdato. Publikum med billetter som bliver forhindrede på den nye dato, vil også kunne få refunderet deres billet.

Yeasayer debuterede i 2008 med deres anmelderroste "All Hour Cymbals", og to år senere var de klar med opfølgeren "Odd Blood". Deres seneste album, "Fragant World" udkom den 20. august, hvor det modtog fire stjerner af GAFFAs Rune Schlosser, som skrev: "Psychpopperne fra Brooklyn-kvartetten Yeasayer præsenterer med Fragrant World endnu et solidt bud på, hvordan alternativ dansemusik lyder i miljøet omkring den kreative smeltedigel af en borough, hvor gruppen netop har hjemme."

Førstesinglen fra "Fragrant World", "Henriette", som kom tilbage i maj måned, blev udgivet på en noget utraditionel måde, idet der blev sendt to hundrede kopier ud til tilfældige fans med opfordring om at dele den bredt ud.

 

ANNONCE