Nyhed

Marie Key er faldet for René Dif

Sangerinden og det tidligere Aqua-medlem har fundet lykken musikalsk og privat

(Nedenstående nyhed var en aprilsnar)

Marie Key og René Dif har netop, eksklusivt for GAFFA, meddelt, at de skal giftes.

Giftermålet kommer som noget af en overraskelse, idet de fleste nok havde antaget, at Marie Key var lesbisk, efter at hun har skrevet flere kærlighedssange til kvinder, blandt andet "Se Nu Herhen". Men Key er ifølge sig selv biseksuel, og hun opdagede for alvor, at hun havde smag for mænd, da hun for nylig kyssede Simon Kvamm lidenskabeligt i musikvideoen til duetten "Gå Med Dig".


– Simon tændte en ild i mig, som jeg slet ikke kendte til, fortæller Marie Key til GAFFA og fortsætter: – Jeg blev faktisk lidt lun på ham, men han er jo gift i forvejen, så jeg prøvede ikke på noget. En aften var jeg så i byen igen og mødte René Dif, og så faldt vi i snak og fik et par drinks. Jeg kendte ham godt i forvejen. For et par år siden tog jeg nogle coachingtimer hos ham, dengang han var coach, og det var ham, der foreslog mig at få briller, så jeg kunne appellere til det mere hipster-agtige segment. Jeg ser ellers udmærket uden.

– Jeg gjorde dog, som han sagde, for jeg var træt af ikke at sælge nogen plader og ikke blive spillet på P3. Men så snart jeg fik brillerne på, begyndte min karriere at tage fart, og nu optræder jeg for udsolgte huse og har lige fået P3-Prisen. Så jeg kan faktisk takke René for mit gennembrud. Det fortalte jeg ham så, og det blev han meget beæret over, siger Marie Key og smiler til René Dif.

René Dif fortsætter: – Og så gjorde jeg Marie opmærksom på, at jeg havde skiftet navn til Ferrish Key, nu hvor jeg er blevet dj og producer, og så sagde jeg, at det kunne være fint, hvis vi giftede os, for så skal vi ikke ud i diskussioner om, om den ene af os skal skifte navn nu. Det blev en hed aften, som endte med, at Marie friede til mig, og jeg sagde selvfølgelig ja.


– Ja, jeg troede ellers, han var uopnåelig, siger Marie Key og smiler igen. – Men han var helt uden forsvar.

Det lyder lidt proforma-agtigt. Mener I virkelig det her seriøst?

– Ja, vi er meget forelskede, og vi har allerede talt om at få børn, smiler Marie Key.


Skal I så også lave musik sammen?

Marie Key: – Ja, helt sikkert. Vi er faktisk allerede gået i gang med at arbejde på et fælles album, hvor jeg synger, og René brøler lidt her og der, som han gjorde i Aqua. Vi planlægger at kalde albummet "Songs in the Key of Life", ligesom Stevie Wonders album fra 1976. Men det bliver dog på dansk.

Hvornår skal brylluppet stå?


– I nærmeste fremtid, men det skal vi lige have planlagt i detaljer. Men vi ved godt, hvor bryllupsrejsen skal gå til, svarer Marie Key.

Og hvor er så det?

René Dif smiler bredt: – Around the world.


ANNONCE