Nyhed

Tidligere Deftones-bassist død

Chi Cheng er afgået ved døden efter at have ligget i koma i længere tid oven på en trafikulykke

Den tidligere Deftones-bassist Chi Cheng er død, 42 år gammel, skriver fansiden One Love For Chi. Bassisten var tilbage i november 2008 involveret i en bilulykke i Santa Clara, Californien, hvor han blev slynget ud af bilen. Han tilbragte herpå adskillige måneder i koma, men det lykkedes ham at komme ud af sin koma, han og befandt sig herefter i en semi-bevidst tilstand, hvor han gjorde visse fremskridt. Desværre kom han sig aldrig, og i går var det så slut.

"Han forlod denne verden, mens jeg sang sange i hans ører," skriver Chi Chengs mor Jeanne Marie Cheng på Facebook.

Bandet har endnu ikke udtalt sig om Chi Chengs dødsfald.


Deftones blev dannet i Sacramento, Californien i 1988. Gruppen debuterede med albummet "Adrenaline" i 1995 og fik deres store gennembrud med "Around the Fur" i 1997. De har til dato udgivet syv album, senest "Koi No Yokan" i 2012. De har desuden indspillet det ikke færdiggjorte album "Eros", som blev det sidste album med Chi Cheng. Grundet Chi Chengs ulykke blev albummet dog skrinlagt. Herefter blev Sergio Vega gruppens nye bassist.

Tilbage i 2010 gav Deftones et interview til GAFFA, hvor de blandt andet talte om deres følelser i forbindelse med Chi Chengs ulykke. Læs interviewet her.

 


 

ANNONCE