Nyhed

Go Go Berlin klar med debutalbum

Det aarhusianske band udgiver deres længe ventede debutalbum i slutningen af næste måned

Go Go Berlin har allerede haft stor succes efter en række stærke liveoptrædener landet rundt. Nu er bandet endelig klar med deres første album "New Gold", som udkommer den 30. september. De fem medlemmer er kendt for at spille og optræde i ren rock 'n' roll-stil, hvilket fans og andre interesserede nu snart kan tage med sig hjem i stuerne.

Tidligere i år har bandet turneret landet rundt og har blandt andet spillet på flere af landet største festivaler som Roskilde Festival, Smukfest, Nibe Festival og Jelling festival. Go Go Berlin var også at finde på årest Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder begejstret gav fem stjerner.

"De er unge, de er talentfulde, og de vil frem i verden. Og at dømme efter koncerten på Spot skal de nok komme det – i nærmeste fremtid," skrev Ole Rosenstand Svidt efter koncerten.

I anledningen af GAFFAs 30 års fødselsdag havde redaktionen fat i Go Go Berlin for at få dem til at give et nummer til jubilæumsalbummet. Det kom der en fortolkning af Superheroes' "Turn Me On" ud af, som du kan læse mere om samt lytte til her

ANNONCE