Nyhed

Hør Go Go Berlin fortolke Superheroes

Det aarhusianske rockband har indspillet "Turn Me On" eksklusivt for GAFFA

GAFFA fylder 30 år til september, og det fejrer vi blandt andet med udgivelsen af albummet "Gi' Et Nummer", hvor en række af landets pt. mest spændende artister har indspillet deres danske yndlingsnummer fra den periode, GAFFA har eksisteret, altså årrækken 1983-2013. Det betyder, at man kan høre fortolkninger af så forskellige danske navne som blandt andre Aqua, Superheroes og Kasper Winding udført af ligeledes forskellige kunstnere, der strækker sig fra Mikael Simpson til Nephew og The Floor Is Made Of Lava. Albummet bliver eksklusivt trykt i kun 3000 eksemplarer og ikke genoptrykt igen.

Overskuddet fra salget vil gå til Ungdommens Røde Kors, hvor pengene er øremærket til musikprojektet 'URK præsenterer', hvor der blandt andet arrangeres non-profit-koncerter.

Hver hverdag op til udgivelsen vil GAFFA præsentere de forskellige kunstnere og deres fortælling om, hvor de netop har valgt det nummer, de har. Og hver dag kan du høre den pågældende sang.


Vi fortsætter med Go Go Berlin, der har indspillet Superheroes' "Turn Me On" fra 2002. Bandet fortæller:

–  Vi valgte "Turn Me On", ikke kun fordi det er et fedt nummer, men også for at give os selv en rigtig udfordring. Det ligger jo langt fra vores lyd, men alligevel er der noget punket i det. Lidt a la vores knallertrock, du ved. Noget, der vil fremad.

– Det er også blevet et meget Go Go Berlin-agtigt nummer. Da vi indspillede, kom vi næsten i tvivl om, om det var et af vores egne numre. Og så er "Turn Me On" en glemt skat. Et fantastisk nummer med en fantastisk lyd. Når man laver et covernummer, skal man være tro mod originalen, men heller ikke for meget. Man skal vise sig selv gennem nummeret. Det her nummer bliver udgivet, før vores debutalbum udkommer. Derfor var det også vigtigt for os at præsentere os selv, så man kan høre, at det er os, der spiller.


Du kan støtte den gode sag via crowdfunding-sitet Booomerang. Her kan du støtte med et valgfrit beløb, men afhængigt af størrelsen på beløbet venter der dig særlige goder. Blandt andet albummet, naturligvis, og 1 års GAFFA Plus Guld-medlemskab. Du kan støtte den gode sag lige her. Du kan selvfølgelig også vælge at købe albummet via GAFFA Shop lige her.

Tracklisten til albummet er som følger:

Ulige Numre: Kom Tilbage Nu (Danseorkestret, 1985)
Mikael Simpson: Midnat I Europa (Thomas Helmig, 1986)
Kirstine Stubbe Teglbjærg: Hvor Går Vi Hen? (Lars H.U.G., 1987)
The Eclectic Moniker: Kom Nu Hjem (Kasper Winding, 1989)
Nephew: Det Si'r Sig Selv (C.V. Jørgensen, 1990)
Tim Christensen: Spiderman (Fielfraz, 1996)
The Floor Is Made Of Lava: Roses Are Red (Aqua, 1996)
Hymns From Nineveh: Fald Min Engel (TV-2, 2001)
Go Go Berlin: Turn Me On (Superheroes, 2002)
Christian Hjelm: Worst/Best Scenario (Nephew, 2004)
Nelson Can: Riverside (Agnes Obel, 2010)


GAFFA holder 30 års jubilæumsfest på VoxHall fredag 30. august klokken 20.30 med koncert med fire af de medvirkende: Ulige Numre, Go Go Berlin, Kirstine Stubbe Teglbærg og Nelson Can. Køb billet til kr. 130,- her eller kun kr 30,- hvis du er GAFFA Plus GULD-medlem her - SPAR 100,-

Hør Go Go Berlin med "Turn Me On":

09: Go Go Berlin - Turn Me On (Superheroes, 2002) - Gi' Et Nummer: GAFFA 30 År by GAFFADK


ANNONCE