Nyhed

Frank Hvam hyrer rockband til Upassende turné

Komikeren har hyret Freddy and the Phantoms til at sætte gang i festen på scenen og i backstage-lokalet

De fleste artister nyder nok at stå på scenen med deres materiale, men der hersker vist ikke nogen tvivl om, at efterfesterne også trækker en hel del for mange kunstnere. Det gælder ikke mindst for Frank Hvam, der savner selskab backstage, efter rampelyset er tonet ud. Derfor har han hyret retro-rockbandet Freddy and the Phantoms til at varme op på sin kommende tour med navnet "Upassende", og til at være selskabelige backstage. Turnéen starter 16. januar på Bremen Teater i København og strækker sig over fire måneder, frem til april måned.

Lige så meget som komikeren holder at levere sine jokes, lige så træt er han af at træde ind i et tomt backstage-lokale efter en god aften og tænke over, "hvor alle de dejlige mennesker blev af". Og derfor har han ansat Freddy and the Phantoms til at løse to opgaver for ham:

"At banke stemningen i vejret med en omgang svimlende kick-ass garagerock, inden jeg går på, og bagefter til at sidde i baglokalet sammen med mig og fortælle mig, at jeg er god nok", udtaler Frank og fortsætter: "Publikum bliver gladere, jeg bliver gladere, og Freddy and The Phantoms får gratis øl".

Freddy and the Phantoms, der også har varmet op for Rick Springfield, takkede ja til opvarmningstjansen, efter de mødte Frank Hvam til Jonatan Spangs polterabend, men de er ikke helt sikre på lige præcis, hvorfor de har fået æren:


"… om det er fordi vi spiller rå rock højt, ser godt ud, eller bare er gode til at drikke bajere, har vi ikke helt fundet ud af endnu", griner forsanger Frederiks Schnoor. Uanset hvad grunden nu er, kan han og resten af bandet (der siden april i øvrigt tæller to nye medlemmer) nu forberede sig til hele 49 shows og efterfester med den sjove mand.

Se turnéplanen på Frank Hvams hjemmeside

Freddy and the Phantoms spiller riff-tung rock inspireret af blandt andet bluesrocken, med hæsblæsende guitarsoloer og gammeldaws Hammond-orgel. Gruppens andet album "Shadows Across the Country" fra 2012 fik fire pæne stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk under overskriften "Københavner-kvintettens andet album er en veludført stiløvelse udi psykedelisk tresser-rock".

ANNONCE