Nyhed

Dansk band spiller fem album live

GAFFA.dk - alt om musik

Opdatering: Arrangementet er blevet udskudt til 18. marts grundet sygdom, stadig klokken 20 på Facebook

I morgen den 11. marts er det årsdagen for nedlukningen af Danmark. Denne markering har det danske band Freddy and the Phantoms taget til sig og spiller alle deres fem studiealbums live på Facebook og live fra Karosserifabrikken i Helsingør 

Da Mette Frederiksen på det skelsættende pressemøde den 11. marts 2020 nedlukkede Danmark, betød det en radikal ændring i vores alles hverdag – men det har især kunnet mærkes på musikindustrien. En af de store indtægtskilder for musikere, nemlig livemusikken, blev fjernet og efterlod musikere med tomme hænder.  


LÆS OGSÅ: Freddy And The Phantoms guider dig gennem deres nye album 

Freddy and the Phantoms markerer denne dag med en tre timer lang maratonkoncert, og forsanger Frederik Scnoor udtaler: "Det er lidt svært at sætte ord på, hvor meget vi savner at spille live for et publikum igen, og som musikere, der lever delvist professionelt af livemusikken, kradser krisen også efterhånden, så vi kan mærke det nu. Alle i Danmark har bidraget til at vise samfundssind – ikke mindst kulturlivet og dets skabere, herunder musikken. Men vi føler ikke helt, at vores branche er blevet kompenseret eller blevet taget alvorligt på lige fod med mange andre – og det er på tide, at derfor alvor bliver sat fokus på problemet." 

Bandet, der blev stiftet i 2010 vil spille følgende albums, der hver i sær er blevet velanmeldt af GAFFAs anmeldere, fra i morgen den 11. marts klokken 20 på Facebook: 


Leaving The Landscape (2010)  
Shadows Across The Country (2012) 
Times of Division (2014)  
Decline of The West (2017)  
A Universe From Nothing (2020) 

Indtil da kan man varme op med nummeret "First Blood Universe":


ANNONCE