Nyhed

Julekalender: Årets bedste sang ifølge Go Go Berlin

Alle de danske GAFFA-Pris-nominerede har valgt deres yndlingssang fra 2013 til en julekalender-playliste

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2013. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Go Go Berlin, der er nomineret i kategorien "Årets Nye Danske Navn":

2. Justice: "New Lands"

Go Go Berlin fortæller:


– Jo vist udkom "New Lands" på "Audio, Video, Disco" i 2012 - men i år udsendte Justice en fantastisk liveplade, "Access All Arenas", hvor Justice endnu engang brillierer med kreative fortolkninger af deres eget materiale.

Justice er en af de største inspirationskilder for os i Go Go Berlin. De er anerkendt for deres musikalitet og kreativitet (såvel live som album) – og på på "Audio, Video, Disco" er netop deres måde at skrive "rockmusik" helt fantastisk. De er old-school i sjælen og revolutionerende i deres lydbillede. Ligesom resten af pladen har "New Lands" en overvældende lyd, og instrumenteringen har en "The Who"-tilgang til opbygning. Både live og på plade formår de at skabe et voldsomt lydbillede. Når vi lytter til "New Lands", får vi lysten til at skabe noget større og sætter den ofte på lige inden en koncert. Og til netop denne situation er "Access All Arenas" fantastisk til at få os i den rette stemning inden show. Og så har videoen været pissedyr, se den nedenfor.

Hør sangen nedenfor på Spotify og WiMP sammen med de tidligere bidrag.

GAFFA-Prisen uddeles på Bremen Teater torsdag den 5. december klokken 20. Showet er udsolgt, men du kan følge dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram fra klokken 18.30 og hele aftenen.


Læs mere på GAFFA.dk/prisen

ANNONCE