Nyhed

Musik i Lejet offentliggør nye danske navne

Festivalen er klar med syv nye navne til programmet

Festivalen Musik i Lejet kan i år afholde sit fem års jubilæum. I den anledning rykker arrangørerne festivalen helt ned til stranden, så det bliver en reel strandfestival med koncerter i vandkanten ved Tisvildeleje i Nordsjælland

De første navne på plakaten bliver i denne omgang det meget roste indie-folk-elektronika-projekt Indians, hip-hop og rap-kollektvet Den Sorte Skole (billedet), den dansksyngende Marie Key, disco-inspirerede Vinnie Who, Cæcilie Trier under det nye projekt CTM, énmandshæren Schultz and Forever og støjforførende Mellemblond

Musik i Lejet foregår i "sommerens hovedstad" Tisvildeleje og byder på en blanding af badestrand og god, dansk musik. I følge festivalen selv er der tale om "Nøgenbadning, love og rock'n'roll".


Festivalen er en non-profit-festival skabt og drevet af frivillige kræfter. Festivalen startede i 2009 som en regulær havefest, men har efterfølgende kunnet præsentere navne som Turboweekend, When Saints Go Machine, WhoMadeWho, Rangleklods og I Got You On Tape. 

Hidtil har festivalen været gratis at deltage i, men i år er ambitions-niveauet steget, og dermed er prisen også. Indtil den 1. april er der rabat på billetten, som kan købes via Billetto.dk. 

Musik i Lejet finder sted fra den 18. til den 20. juli 2013. 


 

ANNONCE