Nyhed

The Strokes annoncerer femte album

Albumtitel og udgivelsesdato er netop blevet offentliggjort

The Strokes har netop offentliggjort, at de udgiver deres femte album 25. marts. Albummet får titlen "Comedown Machine" og bliver indvarslet af singlen "All The Time", som er på gaden 18. februar.

Albummet indeholder også den nye sang "One Way Trigger", som gruppen offentliggjorde i sidste uge. Nummeret kan høres og downloades gratis fra gruppens hjemmeside, og der er tale om en synthdrevet og firserinspireret sang med masser af falsetsang, som minder en del om A-ha-klassikeren "Take On Me".

Det nye album bliver efterfølgeren til "Angles" fra 2011. Sidste sommer fortalte guitarist Albert Hammond Jr.s far, sangskriveren Albert Hammond til NME, at bandet dengang var ved at afslutte indspilningerne til albummet, og at sønnen syntes, det var fantastisk. Hammond Sr. sagde videre, at han ikke regnede med, at bandet ville gå i en markant anderledes retning end på "Angles", som i øvrigt var mere synth- og 80'er-orienteret end gruppens tidligere guitarrockede udgivelser.

The Strokes, hvis sanger Julian Casablancas i øvrigt har en dansk mor, debuterede i 2001 med albummet "Is This It?", der straks gjorde dem til nogle af spydspidserne i tidens garagerockrevival, der blandt andet også talte The White Stripes og The Raveonettes. De fulgte i 2003 debuten op med albummet "Room On Fire", og i 2006 kom treeren "First Impressions of Earth".

ANNONCE