Nyhed

Mazzy Star udgiver første album i 17 år

Hør det nye nummer "California" lige her

Dream-pop-darlingene Mazzy Star, der med deres folk-rock fik et hit i 1993 med "Fade Into You", bryder en 17 års lang albumpause, når de den 24. september udgiver deres fjerde studiealbum "Seasons of Your Day".

Mazzy Star, hvis hovedkræfter er sangerinde Hope Sandoval og guitarist David Roback, blev genforenet i 2010 for at indspille en ny single og give koncerter. Det nye album indeholder ti numre og indeholder optrædener af alle bandets originale medlemmer, lige såvel som at Colm Ó Cíosóig fra My Bloody Valentine også aflægger et gæstevisit. 

Albummet er produceret af Roback og Sandoval, er bandets første i det nye årtusind og vil blive udgivet på deres eget selskab, Rhymes of an Hour Records. Tidligere albums fra bandet inkluderer "She Hangs Brightly" fra 1990, "So Tonight That I Might See" fra 1993 og "Among My Swan" fra 1996. 


Tilbage i 2009 interviewede GAFFA Hope Sandoval, der meget sparsomt allerede dengang antydede, at der var planer om et nyt album. Det interview kan du læse lige her.

Mazzy Star udgiver en video til første single "California" i næste måned, ligesom de også har planer om en turné i Nordamerika og Europa til efteråret. Indtil da kan du høre "California" lige her:

 

ANNONCE