Nyhed

Moderat til Danmark

Den tyske elektro-gruppe Moderat gæster landet til efteråret og giver to koncerter

Moderat er et musikalsk samarbejde mellem Apparat og Modeselektor, og gruppen lægger nu vejen forbi Train i Aarhus 18. oktober og Koncerthuset i København 19. oktober.

Modeselektor består af de to tyske dj's Sebastian Szary og Gernot Bronsert. De to medlemmer laver en blanding af elektrohouse, techno, glitch og hiphop, men bryder sig ikke om at blive placeret i en bestemt genre.

Apparat er Sascha Rings kunstnernavn, og elektronikamusikeren mødte producerduoen tilbage i 2002, hvor de tre skabte trioen Moderat. Dog udkom gruppens debutalbum først syv år senere, men tålmodigheden bar frugt, og albummet fik gode anmeldelser.

Moderat har afsløret, at de udgiver et nyt album den 2. august, så man må antage, at der vil være en del nye numre i kufferten, når de i efteråret kommer til Danmark. Moderats kommende album udgives via deres eget pladeselskab Monkeytown Records og distribueres af Rough Trade. 

Online-musikmagasinet Resident Advisor udnævnte i 2009 Moderat som værende "The #1 Live Act of the Year", så der lægges i høj grad op til fest, når trioen omdanner Koncerthuset til en stor klubfest.

Koncerterne med Moderat foregår som sagt den 18. oktober på Train i Aarhus og den 19. oktober i Koncerthusets Studie 1, og billetterne kan købes via henholdsvis Billetnet (Train) og dr.dk/koncerthuset

ANNONCE