Nyhed

Moderat giver dansk koncert

GAFFA.dk - alt om musik

Det tyske, elektroniske band besøger Danmark i forbindelse med deres omfattende 2022-turné

Efter en lang pause kan danske fans nu se frem til at opleve Moderat live på dansk jord. Det tyske band indtager Den Grå Hal i København den 24. oktober 2022, hvor de medbringer deres såkaldte technoide skønhedsorgie og tunge basgange. 

Gernot Bronsert og Sebastion Szary fra Modeselektor og Sascha Ring fra Apparat udgør tilsammen Moderat. Genremæssigt blander dette trekløver elektroniske tendenser med organisk musik og traditionel sangskrivning. Modeselektor, der er kendt for at anvende buldrende beats, basgange og karakteristiske rimshotsamples, skaber den perfekte kontrast til Apparats subtile melodier og lyse vokal.

De tre musikere og producere mødte hinanden for første gang tilbage i 2002, hvor både Modeselektor og Apparat var veletablerede på den berlinske musikscene. I 2003 udgav Moderat deres første ep sammen med titlen Auf Kosten der Gesundheit. Deres selvbetitlede debutplade udkom først i 2009, efterfulgt af deres andet album II fra 2013 og senere albummet III i 2016. Sammen skaber de noget, de ikke kan individuelt. 

Sidst Moderat spillede i Danmark var i 2017, hvor de indtog Orange Scene på Roskilde Festival. En koncert der fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder, som kaldte showet for et "technohumanistisk skønhedsorgie med tynge". GAFFAs anmelder skrev blandt andet følgende om koncerten: 

"Lige fra åbneren "Ghostmothervar bassen så tung, at ens næsetip dirrede, og kroppen blev gennemheglet af synthlinjer som frie radikaler, der satte festlige kædereaktioner i gang i publikum."

Billetsalget til koncerten i Den Grå Hal er allerede i gang, og du kan købe dine billetter via allthingslive.dk og ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: Technohumanistisk skønhedsorgie med tyngde

Mens du venter, kan du passende lytte til Moderats "Ghostmother" lige her: 

ANNONCE