Nyhed

Satyricon til Danmark

Det norske black metal-band gæster landet i det sene efterår

Black metal-gruppen Sayricon har været med til at forme lyden af norsk metal, og den 7. november – når aftenerne er blevet passende mørke – kommer gruppen til Danmark.

Satyricon blev dannet tilbage i 1991 og har kun to af sine oprindelige bandmedlemmer tilbage – Sigur "Satyr" Wongraven og Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad.
Bandet var sammen med bands som Immortal, Mayhem, Burzum, Darkthrone og Emperor med til at forme den bølge af black metal, der opstod i 90'ernes Norge og havde sit omdrejningspunkt i pladeforretningen Helvete i Oslo.

Satyricon har ikke givet meget lyd fra sig de senere år. Sidst de udgav et album var i 2008, og derudover har de kun spillet nogle få koncerter. En af de få koncerter, gruppen har givet, var under Royal Metal Fest, der løb af stablen i Aarhus i april måned i år. Nu er gruppen tilbage i feltet, og foruden diverse koncerter skulle Satyricon også snart være klar med et nyt album. 


Koncerten med Satyricon foregår i Amager Bio torsdag den 7. november, og billetsalget starter på fredag klokken 10. Find billetter via GAFFA Live.

ANNONCE