Nyhed

Tom Odells far kritiserer dårlig anmeldelse

Den unge sanger og sangskriver har fået 0 point af NME, og det er hans far ikke begejstret for

Tom Odell, der i sidste weekend optrådte på årets NorthSide Festival, har netop udsendt sit debutalbum "Long Way Down". Det har fået den sjældne bundkarakter 0 ud af 10 point af det store engelske musiksite NME. Karakteren har fået Odells far op af stolen, og efterfølgende ringede han til NMEs kontor for at klage, fortæller NME's assisterende redaktør Lucy Jones på Twitter. 

Og det kan man måske godt forstå. For det er i ualmindeligt hårde toner, at anmelderen Mark Beaumont leverer sin dom over pladen. Han beskriver Odell som "en stakkels, vildledt wannabe, der er faldet i hænderne på den del af musikindustrien, som svarer til de ungarske sex-menneskehandlere." Her starter han blot, og han fortsætter med sætninger som: "Jeg ville ønske, jeg kunne sige, der var en plads i Helvede reserveret til Tom Odell", og "Han vil være 'all over' 2013, som en ondartet dosis musikalsk syfilis."

Lucy Jones fra NME afslørede på Twitter, at de ganske rigtigt havde modtaget et opkald fra Odell senior, efter at anmeldelsen var blevet offentliggjort. Hun har efterfølgende begrundet anmeldelsen ved at udtale "you can't unhear the music". 

Ironisk nok fik Tom Odell i december sidste år hædersprisen "Critics' Choice Award", af ligeledes et engelsk medie, i form af BBC. 

GAFFA anmelder albummet i nærmeste fremtid.

 

 

ANNONCE