Nyhed

Atoms For Peace øverste nyhed på hitlisten

Thom Yorke & Co. går ind højt på den danske albumhitliste, hvor der også er udskiftning i toppen

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er ugens højeste nyhed på albumhitlisten Atoms For Peace med blandt andre Radiohead-sanger Thom Yorke og Red Hot Chili Peppers-bassist Flea. Deres debutalbum "Amok" går ind på en femteplads på hitlisten.

Nick Cave & The Bad Seeds kunne kun holde en uge i toppen af hitlisten med "Push The Sky Away". Musikken fra børnenes melodi grand prix, "M:G:P 2013", er tilbage i toppen, mens Marie Key er nummer tre med "De Her Dage" – en placering, hun har haft i mange uger.

Næste nyhed er amerikanske Josh Groban, der er ny på en tiendeplads med "All That Echoes", som blandt andet indeholder en fortolkning af danske Choir of Young Believers' "Hollow Talk". Sebastian Lind er ny som nummer 23 med "Messed Up Happy Kid", Hellsong United går ind som nummer 29 med "Zion", og The Lumineers er nye på en 40. plads med "The Lumineers".


Tracklisten toppes af en gammel kending, Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz med "Thrift Shop", der er tilbage i toppen og også – som i sidste uge – topper singlelisten.

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har som i sidste uge Leona Lewis og "Glassheart" som etter, mens den tilsvarende liste for enkeltnumre også har Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz med "Thrift Shop" i toppen. Det mest spillede nummer på de danske radiostationer er som i de sidste uger Taylor Swift og "I Knew You Were Trouble".

Se alle de officielle danske hitlister her.


ANNONCE