Nyhed

Ugens Topsify Hit: Macklemore fejrer sin bedstemors 100 års fødselsdag i vild video

GAFFA.dk – alt om musik

Ugens Topsify Hit er Macklemore featuring Skylar Grey med "Glorious".

”Glorious” er frontløber for rapperen Macklemores første soloprojekt i 12 år, et album, der udkommer senere på året. Singlen bliver spillet på blandt andet P3 og klatrer støt op ad Spotify-listerne for tiden.

I den tilhørende video hylder Macklemore sin bedstemor Helen, der for nylig fyldte 100 år. Han overrasker hende for at fejre fødselsdagen – og hun får lov til at gøre alle de ting, som hun har lyst til. Nogle af tingene er ret overraskende for en kvinde på den alder...


Se den rørende og livsbekræftende video til "Glorious":

Macklemore er bedst kendt for sit samarbejde med produceren Ryan Lewis. Sammen har de vundet flere Grammy-priser for blandt andet albummet ”The Heist”, og de har hittet stort især med sangen ”Thrift Shop” fra 2012.


Macklemore & Ryan Lewis spillede på Roskilde Festival i 2016, og Macklemores musikvideoer er samlet set over to milliarder gange.

Macklemores tidlligere soloudgivelser tæller “The Language of My World” samt de to mixtapes “Open Your Eyes” og “The Unplanned Mixtape.

Hør "Glorious":

 


Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste "Ny Musik" nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik.

ANNONCE