Nyhed

Benjamin Kissi udsender video til førstesinglen

Se den nye video til sangerens første single som solist

Benjamin Kissi har de sidste 12 år slået sine folder på den danske musikscene som sanger, sangskriver, guitarist og producer i Gypsies og Are We Brothers? – sammen med blandt andre Shaka Loveless – og som backingmusiker for navne som EaggerStunn, The William Blakes, Jokeren, Outlandish og Medina.

Nu står han for første gang på egne ben som soloartist med singlen "Make Up Sex", der netop er kommet i rotation på P3:

"Forklædt som en fiktionsfortælling om had-kærligheds dynamikkerne i et parforhold handler "Make Up Sex" dybest set om opgøret med min egen forfængelighed – om at slutte fred med mig selv og illusionen om den perfekte solodebut. Jeg synes, dén titel favner hele mit soloprojekt ret godt, og derfor er det også blevet titlen på min ep", forklarer Benjamin.

Ep'en "Make Up Sex" udkommer den 8. april og består af i alt syv numre, der blander rap med popvokaler, tunge beats, skæv electronica, "rigtige" instrumenter og samples. Den er skrevet og produceret i samarbejde med musikerkollegerne Frederik Tao Nordsø (The William Blakes, The Informations, Outlandish, Sebastian Lind) og Birk Nevel (Gypsies, Are We Brothers?).


Videoen til "Make Up Sex" kan ses via YouTube her:

ANNONCE