Nyhed

Dangers of the Sea og Schultz And Forever slår pjalterne sammen

- Både på turné og covernummer

På i alt syv koncerter landet over kan man opleve Dangers of the Sea (billedet) og Schultz And Forever give koncerter sammen. De to er i øjeblikket begge aktuelle med debutudspil.

Dangers of the Sea består af medlemmer fra Efterklang, Slaraffenland og Saybia. I februar i år udgav de deres selvbetitlede debutalbum, som er kommet til verden i tæt samarbejde med Nikolaj Nørlund. GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann kvitterede med fire stjerner, og skrev:

"Genremæssigt går Dangers Of The Sea et indiefolk'et ærinde med åbenlys skelen til 60'erne og 70'ernes folkrock-scene, og det gennemførte udtryk er overvejende gjort af et inderligt, melankolsk og længselsfuldt materiale".


Schultz And Forever alias den unge sanger Jonathan Schultz er forholdsvis ny på den danske stjernehimmel. I 2011 uploadede han demoen "Odd Stories" på sin bandcamp, og i januar i år udkom han med ep'en "Céline", hvorom GAFFA's anmelder Rune Schlosser skrev:

"Han stiller spørgsmål ved de helt store ting i livet, og det gør den blot 18-årige sanger og sangskriver med sin meget karakteristiske røst, der har en blid nasal klang på dén der virkelig spændende måde. Det er svært at beskrive, men der er noget substans bag – og det fremgår tydeligt."

Schultz And Forever er ligeledes på listen over dem, GAFFA forudser, bliver store i 2013.


I forbindelse med dobbeltturneen har Dangers of the Sea og Schultz And Forever yderligere slået sig sammen om et Leonard Cohen-cover af "One Of Us Cannot Be Wrong", som du kan se og høre her.

Billetsalget til koncerterne med Dangers of the Sea og Schultz And Forever er i fuld gang via GAFFA Live, og bandsne kan opleves på følgende datoer:


21.03 Odense, Posten

22.03 Århus, Radar

23.03 Aalborg, 1000 Fryd


28.03 Frederiksværk, Gjethuset

30.03 København, Studie 2

04.04 Sønderborg, Sønderborghus


06.04 Thisted, URT

ANNONCE