Nyhed

Fastpoholmen klar med video, album og danske koncerter

Den dansk bosatte, svenske duo har hele tre ting i ærmet

Den dansk bosatte, svenske duo Fastpoholmen alias fætter-kusine-samarbejdsparret Adam og Dawn Fastholm er klar med en ny musikvideo til sangen "Tron". Sangen er en forløber for gruppens andet album, "Andas In", der udkommer på mandag den 18. marts. Førstesinglen "Over" har i øvrigt ligget adskillige uger på P3's lytterhitliste Det Elektriske Barometer.

Det nye album bliver fejret ved to danske releasekoncerter, på Atlas i Aarhus torsdag den 14. marts og Loppen i København lørdag den 16. marts. Hvis man køber billetter til koncerterne i forsalg, får man i øvrigt det nye album oven i hatten ganske gratis.

Fastpoholmen udgav i 2010 debutalbummet "En Stund", som GAFFAs anmelder Ivan Rod tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Selv betegner de 2 x Fastholm deres musik som "skovreggae," men undertegnede finder det mere korrekt at kalde den singer-songwriter-musik. Pladen rummer således musik med et tydeligt afsæt i den gamle svenske visetradition. Til tider rummer den et caribisk rytmisk islæt, men først og fremmest fremstår den som enkel og melodisk. Enkelte numre rummer et element af nordisk melankoli, enkelte et nærmest legesygt element. Teksterne fungerer, melodierne er gode, de to vokaler tilsammen er velklingende. Hertil kommer, at pladen er godt produceret. Der er med andre ord tale om en meget fornem debut."


Der var også fire stjerner, da Fastpoholmen gæstede Roskilde Festival 2011 og blev anmeldt under overskriften "Svensk visetradition møder reggae - på danske læber"

Find billetter til de danske Fastpoholmen-koncerter via GAFFA Live og se videoen til "Tron":


ANNONCE