Nyhed

Fastpoholmen udvider sommerturné og afslutter med ønskekoncert

Det svensk-danske bands fans får muligheden for at komme med bud på den perfekte sætliste, når Fastpoholmen afslutter årets turné i Vega til september

Det dansk-svenske band Fastpoholmen har udvidet deres kommende sommerturné, så den strækker sig til ind i efteråret. Derudover har bandet besluttet at udfordre sig selv og spiller en ønskekoncert, hvor fans har direkte indflydelse på sætlisten. Se koncertdatoer her forneden.

Når årets koncerturné afrunds i Vega den 23. september vil bandets fans have haft muligheden for at komme med bud på den perfekte sætliste. Det åbner for muligheden for at oplede de Fastpoholmen-sange, der ellers ikke bliver fremført live. Forslag til sange, afstemninger og så videre vil finde sted på Fastpoholmens Facebookside fra den 1. juli.

Fastpoholmen modtog en DMA for "Årets Danske World Album" i 2013 for deres andet album, "Andas In". I februar var det otte mand store orkester klar med deres tredje album, "Drömmer Du?". Det modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Ivan Rod, der blandt andet skrev: "Spændvidden i Fastpoholmens musik er nemlig så stor, at det næsten ikke giver mening at tale om fænomener som genrer, inspirationskilder og lignende, men Afrika er der, Jamaica, den dybe svenske skov og hash-tågerne i Nemoland en varm sommerdag." Læs hele anmeldelsen her.


Billetter er i salg og kan skaffes via spillestedernes hjemmesider


Turnéplan:

18.06.16 Midsommerfestival, Præstø
07.07.16 Røde Roses Kaffebar, Jazzfestival på Balders Plads, København
12.07.16 Pildammsteatern, Malmö, SE
12.08.16 EnArena, Stockholm, SE
13.08.16 Långsta Rasta, Långshyttan, SE
10.09.16 Atlas, Aarhus
16.09.16 Gimle, Roskilde
23.09.16 VEGA, København (Ønskekoncert) -

 

ANNONCE