Nyhed

Kaizers Orchestra takker af med nyt album

De norske spillemænd udgiver i dag deres sidste album indtil videre

Det norske band Kaizers Orchestra udgiver i dag deres sidste del af trilogien "Violeta, Violeta". De to første album har begge fået fire stjerner af GAFFA og kommentaren "De norske nationalrockere er tilbage for fuld koklokke." 

Kaizers Orchestra er en af nyere tids største norske succeser. Bandet brød igennem lydmuren i flere europæiske lande med debut-albummet "Ompa Til Du Dør" i 2001. Bandet har gæstet Danmark utallige gange, både på festivaler og spillesteder, senest på Vega tidligere på måneden, hvor de også fik rosende ord og fem stjerner af GAFFA. De er særligt kendt for deres optrædender med gasmasker, trædeorgel og olietønder, og på NorthSide i år kan de også opleves. Muligvis for allersidste gang på dansk grund.

Efter 15 år har bandets medlemmer nemlig besluttet, at de vil gå hver til sit på ubestemt tid. Ifølge forsanger Janove Ottesen er der ingen garanti for, at Kaizers Orchestra vender tilbage. 


Det nye album bliver altså også indtil videre det sidste for Kaizers Orchestra, som må siges at have valgt at slutte med et brag. Samtlige sange på det nye album er nemlig indspillet sammen med Stavanger Symfoniorkester, der tæller 64 musikere. 

Albummet anmeldes snarest af GAFFA.

På torsdag den 21. marts spiller Janove og Helge fra Kaizers Orchestra live akustisk på TV2 Go' Morgen Danmark.


ANNONCE