Nyhed

Darkside til Danmark

Elektro-duoen fra New York kommer til København til næste forår

Darkside lægger vejen forbi Pumpehuset lørdag den 8. marts i det nye år. Duoen, der har eksisteret siden 2011, har haft stor succes med deres debutplade "Psychic," der følger op på deres selvbetitlede ep fra 2011. Tidligere i år remixede Darkside hele Daft Punks monstercomeback "Random Access Memories" under det ordspillende navn Daftside, og senest har duoen begejstret på klubber som Berghain (Berlin) og Fabric (London). Til foråret besøger de så for første gang Danmark som Darkside.

Darkside består af den elektroniske musiker Nicolas Jaar og multiinstrumentalisten Dave Harrington, der fandt sammen, da de begge studerede på Brown University. Nicolas Jaars musikalske opvækst foregik på New Yorks minimaltechnoscene, men hurtigt begyndte det unge, elektroniske talant at inddrage organiske instrumenter i sine produktioner.

Både på sin solodebut, "Space Is Only Noise," og i sin liveperformance har Jaar forenet sin baggrund i elektroniske minimalisme med sin vokal, legende live-percussion og funky guitarer. Hvis du oplevede Jaar på Roskilde Festival 2011 til hans endnu eneste koncert i Danmark, vil du genkende Harringtons blues-guitar i Darksides musik. Jaar og Harringtons musikalske bekendtskab startede nemlig på Jaars turnéer med fuldt band, der altså bragte dem forbi et fyldt Cosmopol-telt i 2011.


Billetter kan findes via GAFFA Live

ANNONCE