Nyhed

Få fingrene i billige Spot-billetter

Den aarhusianske musikfestival har i en begrænset periode valgt at sætte prisen på deres billetter ned

Hvis du allerede nu har planer om at lægge vejen forbi Spot Festival i 2014, så gør du klogt i at købe en billet inden årets udgang. Festivalen har nemlig valgt at sælge Early Bird-billetter med en besparelse på 150 kroner. Tilbudet gælder allerede nu og varer indtil midnat den 31. december. Herefter stiger prisen på billetterne til 500 kroner, for så igen at stige den efter den 31. marts, hvor prisen lander endeligt på 550 kroner.

I sidste måned åbnede Spot Festival for ansøgninger fra bands og artister, som ønsker at være en del af programmet i 2014. For at komme i betragtning opfordres alle udøvende artister til at ansøge inden deadline via Spot Festivals hjemmeside. Musikselskaber, managements og agenter opfordres til at ansøge på vegne af deres artister.

Ansøgningsfrist er altså den 4. december klokken 12.00.

Programmet til Spot Festival sammensættes dels ud fra deres interne kuratorgruppe, der gennemlytter det indsendte materiale og ansøgninger, dels gennem valg af grupper/acts, der er med til at tegne den aktuelle danske og nordiske musikscene.

På Spot vægtes de nye musikalske strømninger, men der programsættes også ud fra den internationale interesse og efterspørgsel. Derfor vil en eventuelt tidligere optræden på festivalen ikke være ensbetydende med diskvalifikation for ansøgere.

Det endelige program fastlægges endegyldigt af Spot Festival, når alle seriøse ansøgninger er taget i betragtning.

På dette års Spot Festival var nogle af de optrædende navne Go Go Berlin (på billedet, red.), Kites & Komets, Penny Police, Panamah, Sebastian Lind, MØ, Kirstine Stubbe Teglbjærg, Ásgeir Trausti, Turboweekend, Vinnie Who og mange flere.