Nyhed

Ponyblod og Marvelous Mosell spiller til udsolgt GAFFA-Prisen

Programmet er nu fuldendt til prisshowet på Bremen Teater

GAFFA-Prisen 2013 kan allerede byde på et stjernespækket og nuanceret program, med artister inden for både rock, pop, folk og hiphop. Specktors og Jonny Hefty & Jøden får nu selskab af flere hiphoppere, i form af Ponyblod og retrorapperen Marvelous Mosell, der fuldender programmet. Showet på Bremen Teater 5. december er samtidig udsolgt.

Tue Track og Khal Allan er også kendt som henholdsvis pladevenderen i Malk de Koijn og rimsmeden i centrum for Organiseret Riminalitet. De har nu slået seletøjet sammen og skabt Ponyblod, som blandt andet byder på "cool cuts og flydende flow" for at citere GAFFAs femstjernede anmeldelse af debutalbummet. De to erfarne hiphoppere udmærker sig ved at have rødderne i orden og samtidig en kreativ kant med masser af nerve.

YouTube-fænomenet Marvelous Mosell har på det sidste gæstet Ponyblods koncerter. Og med rim som "Der var Melrose Place, det var knap så fly/for jeg er mere sådan en Beverly Hills-type of guy" fortæller han skæve retrohistorier hen over samples af favoritterne fra 70'erne og 80'erne. Old School-inspirationen er ikke at fornægte, men lyden er stadig hans helt egen. Marvelous Mosell laver et fælles nummer med Ponyblod til GAFFA-Prisen.


Ulige Numre, NOAH, Sebastian Lind, Specktors, Jonny Hefty & Jøden, Folkeklubben, Go Go Berlin, Kira Skov, Fortress vs. Nelson Can, Ponyblod og Marvelous Mosell spiller live til GAFFAs årlige prisshow, som afholdes den 5. december på Bremen Teater kl. 20 med Anders Breinholt som vært.

I år er det 23. gang, at GAFFAs læsere skal kåre årets navne i musikverdenen, og fjerde gang, at der afholdes et gallashow i forbindelse med uddelingen af de i alt 18 priser.

Showet er nu udsolgt, men du kan følge dækningen på GAFFA.dk, Facebook, Twitter og Instagram fra klokken 18.30 og hele aftenen.


Du kan deltage i snakken om GAFFA-Prisen 2013 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen2013

ANNONCE