Nyhed

Fællessingle og dobbeltturné med Boho Dancer og Dangers Of The Sea

De to folk-navne har indgået dobbelt samarbejde

Den 24. oktober drager Boho Dancer og Dangers Of The Sea på en fællesturné, der tager dem forbi otte danske spillesteder. De to folk-orkestre udgiver, som optakt til den fælles tour, singlen "Mountains," der er blevet til i mødet mellem de to sangskrivere Ida Wenøe fra Boho Dancer og Andreas Bay Estrup, der er frontfigur i Dangers of the Sea.

I en pressemeddelelse skriver de to bands, at der er en forkærlighed for historiefortælling og akustisk guitar i beg­ge ender af tourbussen, når de to bands skal køre Danmark rundt med deres fælles liveshow. Men selvom udgangspunktet er det samme, har det alligevel været en øjenåbner at arbejde sammen om den nye single:

- Der er helt klart blevet skabt et spændingsfelt, hvor hverken Andreas eller jeg har været før. Vi er kommet lidt væk fra vores melankoli og flyvske tendenser og har skabt en åben og inviterende folkpop-sang, siger Ida Wenøe om det nye samarbejde

De to bands nærer stor respekt for hinanden, hvilket også er en af grundene til, at dette samarbejde er blevet indgået:

- Boho Dancer er et band med et stærkt personligt udtryk. Jeg er meget imponeret over deres sange og måden at arrangere dem på, lyder det fra forsanger Andreas.

Og Boho Dancers Ida er ikke bleg for at skyde roserne den anden vej.

- Jeg er helt betaget af Andreas' bløde og sprøde vokal og hans fede band, der bare giver og giver og lader lytteren svæve væk til de smukke toner.

Du kan se videoen til "Mountians" herunder. Den fælles tour kommer forbi:

24/10 Kulturstationen, Vanløse
26/10 Stars, Vordingborg
22/11 Loppen, Christiania
23/11 Toldkammeret, Helsingør
30/11 Studenterhuset, Aalborg
12/12 Fermaten, Herning
13/12 Godset, Kolding
14/12 Studenterhuset, Aarhus

Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.

ANNONCE