Nyhed

Rangleklods indtager Spanien

Som en del af et nordisk musikprojekt skal den danske artist spille tre koncerter under sydlige himmelstrøg

Danske Rangleklods er i fuld gang med at indtage Europa, og næst i rækken står Spanien, hvor dansken denne weekend spiller tre koncerter i henholdsvis Madrid og Valencia. Koncerten er en del af den spanske musikfestival Días Nórdicos, som arrangeres i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd, red.). Festivalen afholdes i år for fjerde gang og har som altid til formål at sprede musikkultur fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne.   

Rangleklods skal i weekenden spille dobbelt-koncert sammen med norske Maria Due fredag 25. oktober på kulturstedet Espai Rambleta i Valencia. De to artister spiller dagen efter i Madrid på den store klub La Casa Encendida, hvor The New Tigers fra Finland, svenske Caviare Days, færingen Sakaris samt dansk-islandske Dad Rocks! også spiller som del af Días Nórdicos' musikalske program. Tidligere år har danske artister som Turboweekend og Tina Dickow spillet til Días Nórdicos.

Esben Nørskov Andersen, som er at finde bag kunstnernavnet Rangleklods, udgav i 2012 albummet "Beekeeper", som fik en flot anmeldelse af GAFFAs Jesper Buhl, der gav den fem stjerner: "Elegant og smukt mangefacetteret elektronisk popmusik."

GAFFA har en reporter på Días Nórdicos, som du derfor kan læse reportager fra i de kommende dage.

ANNONCE