Nyhed

Se ny musikvideo med Kim Larsens datter

Kim Larsens datter er gået i farens fodspor med duoen Mick Motto & Alice Eva

Det er ikke kun musik, som Kim Larsen har produceret igennem sin livslange karriere, også i alt seks børn har igennem tiderne meldt sig på banen, og nu er en af Larsens døtre gået i hans musikalske fodspor.

Som den ene halvdel af duoen Mick Motto & Alice Eva har Kim Larsens datter Alice Eva netop udsendt en ny video til singlen "Keep It In The Dark", som du kan se herunder.

Selvom Alice Eva har arvet farens kærlighed til musik, er det ikke meget andet, de to deler i disse dage. I Larsen-biografien "Solisten" fra 2011 af Jakob D. Lund og Peter Rewers kan man læse, at det danske nationalklenodie ikke længere har kontakt til tre af sine børn, heriblandt Alice Eva. I bogen fortæller hun, hvordan hun blev droppet, da Kim Larsen meddelte hendes mor, Hanne Quist, også kendt som "Kranen", at deres ægteskab var slut.

"Jeg har ikke set ham siden 2007, hvor jeg sidst prøvede at tage kontakt til ham. Jeg er nok nået til den erkendelse, at det er bedst at lade det være. Sådan er han bare," forklarer Kims datter i bogen.

Alice Eva skriver da heller intet om sit fædrene ophav på sin og Mick Mottos Facebook-side.

"Keep It In The Dark" er i øvrigt co-produceret af Søren Mikkelsen, som tidligere har produceret for Kim Larsen.

Også Kim Larsens sønner Sylvester og Hjalmer har markeret sig musikalsk – Sylvester som solist med fem album bag sig og Hjalmer som sanger i den unge danske gruppe Nordkap.

 

ANNONCE