Nyhed

Se ny video fra koncertaktuelle Pixies

Bandet, som gæster København i næste måned, er klar med ny video til nummeret ”Andro Queen”

For en måneds tid siden kunne GAFFA skrive, at Boston-bandet Pixies var klar med en ny ep, som indeholder fire nye numre. I samme ombæring udgav de den første single "Indie Cindy" med tilhørende video. Nu er Pixies klar med anden single fra ep'en "Andro Queen", som også har fået sin egen video. Se den herunder.

Pixies' ep sælges i en række forskellige formater blandt andet som 10" vinyl i et begrænset antal på 5.000 stk.

I kølvandet på ep'en kommer der i 2014 et nyt album fra Pixies, som bliver det første album fra Pixies siden "Trompe Le Monde" fra 1991. Efter dette album gik bandet i opløsning, for senere i 2003 at finde sammen igen. Siden hen er der blevet udgivet to enkeltstående singler, "Bam Thwok" fra 2004 og "Bagboy" fra august 2013, så det nye materiale fra Pixies har været længe ventet.

Pixies debuterede i 1987 med minialbummet "Come On Pilgrim", der fusionerede iørefaldende popsange med støjende guitarrock og til tider kryptiske sangtekster, et udtryk, gruppen forfinede på deres følgende album "Surfer Rosa" (1988), "Doolittle" (1989), "Bossanova" (1990) og "Trompe Le Monde" (1991). Alle gruppens album er udgivet på det markante engelske pladeselskab 4AD (Cocteau Twins, Dead Can Dance, This Mortal Coil med flere). Efter gruppens opløsning indledte sanger og sangskriver Black Francis en solokarriere under navnet Frank Black, mens bassist Kim Deal fokuserede på sit andet band, The Breeders.

Tidligere i år annoncerede bandet, at de den 13. november besøger Danmark. Det bliver dog uden bassisten Kim Deal, som meddelte sin afgang tidligere i år for at fokusere på The Breeders og nu er erstattet af Kim Shattuck. Koncerten bliver afholdt i Falconer Salen og er udsolgt.

ANNONCE