Nyhed

Se kortfilm om Kashmirs ”E.A.R.”

I løbet af denne måned udgiver Kashmir fem forskellige trackfilm. I denne uge fortæller bandet om singlen ”E.A.R.”, som har lagt navn til bandets seneste album

Det danske band Kashmir har lavet en række kortfilm om fem forskellige sange fra deres seneste album "E.A.R.". Mere præcist er det sangene "Blood Beech", "Peace In The Hart", "This Love", "E.A.R." og "Purple Hart", som bandmedlemmerne har valgt at sætte ord på i de cirka tre minutter lange videoklip. I denne uge er det nummeret "E.A.R." som står for skud i videoen herunder. 

Du kan se eller gense sidste uges film her.

Albummet "E.A.R.", der udkom tilbage i marts i år, er Kashmirs syvende fra og med debutalbummet "Travelogue" fra 1994. Bandet har altså mange år på bagen, men den lange karriere har ikke tørlagt bandet for kreativitet. Tværtimod.

Det seneste album fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen, der skrev følgende: "Kashmir har krydset mange veje i den over 20 år lange karriere. Med en træfsikkerhed for gode langtidsholdbare melodier og en gennemarbejdet musikalitet har bandet gang på gang fornyet sig fra album til album."

Lanceringsplan for Kashmirs trackfilm:

"Blood Beech" er udkommet

"Peace In the Heart" er udkommet

"This Love" er udkommet

"E.A.R." er netop udkommet

"Purple Heart" udgives fredag den 4. oktober.

Se kortfilmen om "E.A.R." her:

ANNONCE