Nyhed

Se Robbie Williams swinge i studiet med nye indspilninger

Albummet, der udkommer senere på året, er spækket med stjernefyldte duetter, gamle klassikere og helt nye sange

I går kunne GAFFA fortælle om et kommende swing-album fra charmøren Robbie Williams, og nu er der flere detaljer om udgivelsen. "Swings Both Ways" er titlen på albummet, som udgives den 18. november i år, og her har Williams inviteret flere stjerner i studiet. Ud over Michael Bublé og Olly Murs kan man også finde duetter med Rufus Wainwright, Kelly Clarkson og Lily Allen.

I videoen, som kan ses herunder, vises klip fra indspilningerne til det nye album, der både indeholder gamle klassikere som "Dream A Little Dream" og "Puttin' On The Ritz" samt helt nye numre fra herren selv. Mere præcist vil der være seks nye numre, som Williams har skrevet sammen med sin mangeårige skrivepartner Guy Chambers. Blandt de nye sange er "No One Likes A Fat Pop Star" samt titelnummeret "Swings Both Ways", som man kan høre en små bidder af i videoen herunder.

"Swings Both Ways" er sangerens andet swing-tematiserede album med forløberen "Swing When You Are Winning" fra 2001. Om den nye udgivelse har Williams udtalt følgende: "Jeg har altid vidst, at jeg ville lavet et til, og jeg syntes, at det er det perfekte tidspunkt nu. Jeg nyder showbiz, og jeg nyder mit liv, og på nuværende tidspunkt synes jeg, at det skal være en event, hver gang jeg udgiver et nyt album."

"Swings Both Ways"-tracklisten ser således ud:

'Shine My Shoes'

'Go Gentle'

'I Wan'na Be Like You' featuring Olly Murs

'Swing Supreme'

'Swings Both Ways' featuring Rufus Wainwright

'Dream A Little Dream' featuring Lily Allen 

'Soda Pop' featuring Michael Buble

'Snowblind'

'Puttin' On The Ritz'

'Little Green Apples' featuring Kelly Clarkson 

'Minnie The Moocher' 

'If I Only Had A Brain'

'No One Likes A Fat Pop Star'

ANNONCE