Nyhed

Tegan And Sara besøger Koncerthuset

De canadiske tvillinger giver til efteråret igen koncert i Danmark, hvor man denne gang kan opleve pigerne i Koncerthusets flotte omgivelser

Det er ikke mange måneder siden, at man sidst kunne opleve Tegan And Sara i Danmark, og nu har den canadiske indiepopduo annonceret, at de den 29. oktober igen besøger landet. Denne gang spiller de i Koncertsalen i DR's Koncerthus.

Du kan finde billetterne på DR's hjemmeside.

I 1999 udgav Tegan And Sara debutalbummet "Under Feet like Yours", og pigerne har siden da udgivet seks album med "Heartthrob" som seneste skud på stammen. Albummet, der udkom tilbage i februar, er duoens hidtil mest poppede udspil. GAFFA anmeldte albummet og gav det fire stjerner.


"Det er således lykkedes Tegan og Sara at kreere et yderst gennemarbejdet synthpop-album, der bare strutter af mægtige melodier og strålende stunder, og som slet og ret byder på uimodståeligt iørefaldende numre på stribe – det er ømt og hårdtpumpet på samme tid, og det er i sig selv en flot bedrift," skrev anmelder Pelle Sonne Lohmann om "Heartthrob".

Tilbage i juni måned kunne man opleve duoen på NorthSide Festival, hvor de fik tre stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk, der gav koncerten følgende dom: "Well, måske er det også mindre væsentligt i aften, om undertegnede finder søstrenes nyfundne pop-udtryk en kende anonymt. Eller for den sags skyld har svært ved at få øje på grunden til netop at stige på netop dén vogn, når der nu er så mange andre fremragende sangskrivere fra de sidste halvtreds år at vælge imellem."

ANNONCE