Nyhed

Indiepop-søstrene Tegan And Sara gæster Danmark til januar

Søstrene har ikke givet koncert i Danmark siden 2013, men nu kommer de tilbage til en koncert i København.

Den canadiske indiepop-gruppe bestående af de to enæggede tvillingesøstre Tegan And Sara gæster Danmark i 2017, når de den 31. januar går på scenen i Store Vega, København. Koncerten sker som et led i en omfattende verdensturné, der følger op på søstrenes seneste album.

Tegan And Sara udgav i sommer deres ottende studiealbum "Love You to Death", mens debuten fandt sted med "Under Feet Like Ours" tilbage i 1999. Det nye album "Love You to Death" er produceret af Greg Austin, der tidligere har arbejdet sammen med blandt andre Adele, Sia, Beck og Ellie Goulding. 

Tegan And Sara har ikke været i Danmark siden 2013, da de der gav koncert i DR Koncerthuset. Koncerten blev anmeldt til fire stjerner af GAFFAs anmelder Steen Fabrin Michelsen og blev afsluttet med ordene: "Alt i alt var jeg godt underholdt, og de to søstre er bestemt værd at tjekke ud – også selv om man som jeg ikke er ubetinget fan.". 


Du kan læse hele anmeldelsen af koncerten her.

Tegan And Sara er selvudnævnte outsiders, da de inddrager svære sociale dilemmaer og indpakker dem i en let tilgængelig popramme. De har, gennem musikken, være medvirkende til at nedbryde kulturelle og sociale barrierer, hvilket deres aktive arbejde i LGBTQ-miljøet også vidner om. Ingen af søstrene lægger da heller skjul på deres seksualitet. 

Koncerten i Store Vega løber af stablen den 31. januar 2017 klokken 20.00. Billetsalget starter torsdag den 27. oktober. 


I klippet herunder kan du høre den nyeste single "Stop Desire" fra 2016-albummet "Love You to Death":

ANNONCE