Nyhed

Difs piger klar til første koncert

World Of Girls er klar til at indtage Danmark til sommer

Det er endnu ikke en uge siden, at René Dif afslørede navnet på Danmarks nye pigegruppe, World Of Girls, og nu har de fem pigers hårde arbejde med at synge, øve, danse og indspille allerede båret frugt. Det er således blevet annonceret, at de åbner endags-festivalen Rock Under Broen i Middelfart. Det bliver samtidig pigernes allerførste koncert.

Over 500 piger stillede sig i kø for at få en chance for at komme med i René Difs nye pigegruppe. Efter to dages audition i ToneArt Studios i København blev 60 piger først kogt ned til 17 piger for til sidst at ramme seks udvalgte. Siden sprang én pige dog fra. De fem ambitiøse piger har siden udvælgelsen brugt tiden på at hæve deres musikalske niveau betydeligt, så de er klar til at indtage de danske sommerscener med rigtig girl power.

"World of Girls symboliserer pigernes stærke fællesskab – at de er en gruppe og en selvstændig enhed. World of Girls er også et synonym for girl power, og det er fedt, for det er der masser af i gruppen. Samtidig er navnet universelt, hvilket falder godt i tråd med deres internationale stemmer og potentiale", lyder det fra René Dif.


Rock Under Broen løber af stablen for 26. gang den 14. juni. På programmet står indtil videre: D-A-D, Nik & Jay, Nephew, Big Fat Snake, Marie Key, Søren Huss (solo), Østkyst Hustlers, Sebastian Lind, Go Go Berlin, Pharfar & Kaka, Shaka Loveless (dj-sæt), L.I.G.A.

Billetter til årets Rock Under Broen er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

 


ANNONCE