Nyhed

Mislykket rockkoncert udløser erstatning

Værket har valgt at give publikum en ny billet efter lørdagens skandaløse Chuck Berry-koncert

Det store rock and roll-brag udeblev, da Chuck Berry lørdag aften besøgte Værket i Randers. Den 87-årige sanger og guitarist, som også om nogen kan kaldes en af arkitekterne bag rock and roll, virkede diffus på scenen og levede langt fra op til tidligere tiders renommé. Måske naturligt nok den fremskredne alder taget i betragtning. Ikke desto mindre har anmeldernes dom over koncerten været hård, og det samme har reaktionerne fra det skuffede publikum. Derfor tager Værket nu konsekvensen af den mislykkede koncert, skriver Randers Amtsavis.

"Koncerten på Værket med Chuck Berry lørdag aften levede desværre ikke på nogen måde op til forventningerne fra publikum og arrangør. Dette beklager vi meget fra Værkets side! og derfor denne skrivelse." Sådan starter den mail, der er blevet udsendt til publikum i dag. Koncerten med rocklegenden var så dårlig, at koncertarrangøren nu vælger at give alle publikummer en erstatningsbillet til en ny koncert efter eget valg. 

"Som koncertarrangør lever vi med, at vi i sidste ende ikke har nogen reel indflydelse på, hvad artisten præsterer på scenen. Når vi har booket og indgået kontrakt med en artist, er det alene rammerne omkring koncerten, som vi kan påvirke og tage ansvaret for – ikke kvaliteten af kunstnerens præstation," står der videre i mailen. 

Randers Amtsavis fældede - ligesom mange af landets øvrige aviser - hård dom over Berrys præstation - eller mangel på samme: "På en måde er det en skandale at levere noget så dårligt til et publikum, der har betalt for oplevelsen. Da Chuck Berry på et tidspunkt gik i stå, hev han sin tour manager ind på scenen og bad ham give publikum en undskyldning, hvorpå tour manageren blot meddelte videre, at Chuck Berry havde nogle problemer med stakåndethed."

Mere pragmatisk var GAFFAs Espen Strunk i sin tre stjerners anmeldelse under titlen "Farvel til et fyrtårn." Han gjorde regnestykket således op i sympati med den aldrende musiker:

"Og selvom det på sæt og vis forekommer lattervækkende at skulle uddele stjerner til selve grundlæggeren af den genre, vi sidder og skriver om, må regnestykket være som følger: Seks stjerner for Berrys betydning for rockmusikken - og en enkelt for den rent musikalske side af sagen i aften - det må give tre i snit."

Se hvordan du får erstatningsbillet her.

ANNONCE