Nyhed

René Difs pigegruppe har fået et navn

Nu er det ikke kun Dif, der bader i piger, men også hele verden

Over 500 piger stillede sig i kø for at få en chance for at komme med i René Difs nye pigegruppe. Efter to dages audition i ToneArt Studios i København blev 60 piger først kogt ned til 17 pigebørn for til sidst at ramme seks udvalgte. Siden sprang én pige dog fra. Nu er René Dif klar til at præsentere navnet på kvintetten. Pigerne og Dif er i fællesskab kommet frem til det passende navn: World of Girls. 

"World of Girls symboliserer pigernes stærke fællesskab – at de er en gruppe og en selvstændig enhed. World of Girls er også et synonym for girl power, og det er fedt, for det er der masser af i gruppen. Samtidig er navnet universelt, hvilket falder godt i tråd med deres internationale stemmer og potentiale", lyder det fra René Dif.

Danmarks nye pigegruppe har den seneste tid haft travlt med at blive klar. De ambitiøse unge piger har sunget, øvet, danset og indspillet, og det har hævet og formet deres musikalske niveau. Det næste, vi kan se frem til må være en første single fra World of Girls.


Indtil da kan vi gense René Difs "Til Døden Os Skiller". 

ANNONCE