Nyhed

Cliff Richards hus ransaget efter pædofili-mistanke

Senior-popstjernens hjem er blevet undersøgt i en sag om et forhold til en mindreårig dreng

Cliff Richard har fået ransaget sit hjem i Berkshire i England i forbindelse med en mistanke om et seksuelt forhold til en mindreårig dreng i 1980'erne, skriver BBC. Flere effekter blev fjernet fra hjemmet, men der er ikke foretaget anholdelser.

Den 73-årige Sir Cliff var ikke hjemme, men formodes at være i Portugal. Han har udsendt en pressemeddelelse med følgende ordlyd:

"I mange måneder har jeg været bekendt med historiske anklager mod mig om uanstændig opførsel, som har cirkuleret online. Anklagerne er komplet usande. Indtil nu har jeg valgt ikke at svare på anklagerne, da det bare ville give dem mere opmærksomhed. Imidlertid må jeg formode, at det kommer frem i pressen, at mit hjem er blevet ransaget uden varsel. Jeg er ikke i Storbritannien for tiden, men naturligvis jeg vil samarbejde fuldt, hvis politiet ønsker at tale med mig. Ud over at sige, at anklagerne er komplet grundløse vil det ikke være passende at sige mere, før politiets undersøgelse er færdig."

Cliff Richard fik sit første hit, "Move It" med The Drifters, helt tilbage i 1958. Ifølge Reuters har han til dato solgt mere end 250 millioner plader.

GAFFA følger op på historien, når der er nyt i sagen.