Nyhed

Phono Festival udvider og er klar med færdigt program

Hele 34 vidt forskellige elektroniske sammensætninger udgør årets koncerter

Det endelige program for Phono Festival er offentliggjort. Tolv nye navne fuldender festivalens hidtil største program – i alt indtager 34 vidt forskellige elektroniske sammensætninger scenen, når festivalen løber af stablen i Odense fra den 10. til den 14. september.

Mest bemærkelsesværdigt er det sceneshow Pantha du Prince & The Bell Laboratory, der spiller i Danmark for første gang. Med et klokkespil bestående af 50 kirkeklokker og en kampvægt på tre tons samt en hær af klassiske musikere bliver det den klart største og mest krævende koncert, Phono Festival nogensinde har afholdt.

Derudover er blandt andet også at finde Holly Herndon, Acid Symphony Orchestra, Container og James Holden (billedet). 

Det er ikke kun i forhold til det spændstige program, festivalen har udvidet - også i forhold til lokaliteter er det nyt. Efter flere år på det nedlagte Slagterhus og en enkelt afstikker til det tidligere diskotekskompleks Arkaden indtager Phono Festival den 42 meter høje FAF-silo på byens ø. Siloen, der tidligere var en del af Odenses industrielle havneområde, er blevet renoveret og fornyet og giver en unik mulighed for at lege endnu mere med lys og lyd. Det vil især komme til udtryk ved åbningskoncerten, der afholdes torsdag den 10. september.

Phono Festival står med andre ord i udvidelsens tegn - tre dages forløb er vokset til fem, siloen som koncertsted, og en udstilling på musikbiblioteket og en biograf på Studenterhuset sørger for at inddrage hele Odense midtby.

Festivalen har eksisteret siden 2006 og stræber efter at forene det eksperimenterende og udfordrende med det festlige.

Billetter er i salg og kan skaffes via Billetto.dk

ANNONCE