Nyhed

Se 8-årig pige tage Sia ud i hendes eget hit

Otte årige Sidney Haik synge Chandelier, så man bliver i tvivl om, hvem der er den virkelige ophavsmand til nummeret

"Chandelier", som eftersigende skulle være en sang skabt af den australske sangerinde Sia til hendes sjette studiealbum "100 Form Of Fear", får nyt liv.

Det otte-årige Youtube-fænomen skaber tvivl om, hvorvidt Sia i virkeligheden har været i studiet under indspilningen, eller om hun har benyttet sig af en lille dubleant med en stor stemme.

Ophavet til sangteksten kan man til gengæld godt afskrive den otte-årige Sidney Haik, da den i en melankolsk tone omhandler alkoholmisbrug fra en typisk festpiges synspunkt.


Der er dog ingen tvivl om, at den sydaustralske popprinsesse får kamp til hårene vokalmæssigt, og at den eneste umiddelbare forskel på de to sangerinder er deres popularitet og navn. Sia har vundet adskillige priser og arbejdet sammen med kunstnere som Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Rihanna, Beyoncé og mange flere. Sidney Haik har til gengæld omkring 46.000 hits på YouTube, så hvem ved om de indenfor den nærmeste fremtid står på scenen sammen i en duet.

Videoen er uploadet af den danske producer og ejer af OC HIT Factory, Thomas Barsøe. Videoen er optaget i Thomas Barsøe' studie.

Se videoen herunder:     

ANNONCE