Nyhed

Deep Purple-medlem til København

Trommeslager Ian Paice slutter sig til coverband ved koncert i Amager Bio til marts

Han har været med i Deep Purple gennem utallige udskiftninger lige siden debutalbummet fra '68 og var således manden bag tønderne på tonsende træffere som "Black Night," "Speed King," "Child in Time" og mange flere. Og den 26. marts kan Deep Purples mangeårige trommeslager Ian Paice så opleves i København.

Den 66-årige musiker fra Nottingham stiller op sammen med Deep Purple-hyldestbandet Purpendicular, som han tidligere har optrådt med ved enkelte lejligheder. Gruppen, som selv har et debutalbum på trapperne, har imponeret såvel Paice ("De her fyre er så gode at jeg kun behøver at være  bekymret for mig selv") som Deep Purples bassist Roger Glover.

"De er et meget fremragende band, som jeg har haft mulighed for at spille med - de lyder meget sprøde," har Glover således sagt om Purpendicular, som har irske Robby Thomas Walsh i front og også tæller medlemmer fra både Italien og Tyskland.

Koncerten finder sted i Amager Bio den 26. marts 2015 og vil byde på fortolkninger af Deep Purples største klassikere. Billetter er i salg nu via billetnet.dk og koster 295 kroner ekskl. gebyr.

ANNONCE