Nyhed

Se All I Want For Christmas sunget i 20 forskellige stilarter

Parodiernes mester Anthony Vincent er tilbage med en af sine helt specielle coverversioner

Efter han ene mand sang numre af Katy Perry, Ariana Grande, Linkin Park og "The King Of Pop" Michael Jackson i alle musikalske stilarter, man kunne forestille sig, er Anthony Vincent tilbage med en beundringsværdig jule-coverversion, hvor han fortolker Mariah Carey og nummeret "All I Want For Christmas Is You".

Kalenderlyset er brændt ned til tallet tre og julen nærmer sig med hastige skridt. Gågaderne er pyntet op med lyskæder og juletræer og duften af brændte mandler sniger sig op i næsen og får tænderne til at løbe i vand. Den gamle mand, som man har lyst til at hive i skægget og afsløre har i år, ligesom årene før, iklædt sig det røde julemandskostume og deler med sikker hånd slik ud til børnene foran indgangen ved Salling. Det er dog ikke alle, julestemningen smitter af på og lige præcis dem kan Anthony Vincent måske nå ind under huden på.

I den nye julevideo springer Vincent fra den ene ende af det musikalske spektrum til det andet og parodierer verdenskendte kunstnere iført det føromtalte julemandskostume, som i løbet af sangen bliver flået i stykker. Vincent når i sin juleparodi omkring kunstnere som Mariah Carey, Usher, Blink 182, John Lennon, Depeche Mode, Billy Joel og mange andre. Højdepunktet opnås, da han inhalerer helium og parodierer jordegern fra filmen Alvin & The Chipmunks.


Anthony Vincent er efterhånden blevet lidt af et berømthed på de sociale medier, men for ham er der er en helt særlig grund til, at han laver det, han laver.

Vincent sætter stor pris på opmærksomheden og den verdensomspændende ros, men hans projekt har dog en dybere mening. Det, der betyder mest for ham er, at brugerne opdager ny musik igennem hans videoer. Han udtaler følgende til Rolling Stone: "Jeg elsker, at folk har diskussioner, der involverer Frank Sinatra, Type O Negative og Tech N9ne samtidig. Hvis jeg på nogen måde har indflydelse på, at en 14-årig pige googler "Type O Negative", så er det helt vildt."


ANNONCE