Nyhed

Se GAFFAs satiretegninger fra 2005 om bl.a. kongehuset vs. Missy Elliott

Nu kan du også se Stjernepladsen på GAFFA.dk

Helt tilbage fra 2001 har GAFFA-bladet bragt en månedlig musikalsk satiretegning under navnet Stjernepladsen. Tegningerne blev i 2008 lagt på GAFFA.dk i forbindelse med, at samtlige tidligere GAFFA-blade blev digitaliseret, men af tekniske årsager har det været svært at søge tegningerne frem. Det samme gjaldt de efterfølgende tegninger fra 2008 og frem.

GAFFA har nu forbedret søgemulighederne, og derfor kan du fremover se Stjernepladsen på GAFFA.dk hver måned – og søge efter tidligere Stjernepladser. For at du ikke skal dø af grin, går vi dog langsomt frem og frigiver derfor ét års Stjerneplads-tegninger hver weekend året ud samt lidt ekstra i juleferien – i omvendt kronologisk rækkefølge. Vi fortsætter i denne uge med 2005. Alle år 2005's tegninger om blandt andet kongehusets kritik af Missy Elliott, planerne om en dokumentarfilm om Gasolin', et norsk bands lighed med D-A-D og mange flere kan du se via dette link.

Tegningerne er skabt af Søren Behncke, der i dag er en anerkendt billedkunstner. Glæd dig til flere tegninger i den kommende tid og se allerede offentliggjorte tegninger af Jens Koudahl / Spild Af TidBenedicte Maria og StineStregen via dette link.

ANNONCE