Nyhed

Se Pato pege fingre i ny video

Pato er tilbage i ny video sammen med blandt andre TopGunn

Pato peger fingre til kameraet, mens han synger ordene: "Fuld Af Løgn", som ligeledes er titlen på nummeret til den nye video. Det første vi ser er Pato Sibenhaar på et bilværksted, hvor også sangeren TopGunn befinder sig. De to har sammen produceret singlen "Fuld Af Løgn", som udkom i slutnovember.

Efter bilen bliver klar i værkstedet, ruller den videre til en frisørsalon. Her møder vi endnu en kendt skikkelse, nemlig rapperen Ataf Mohammed Khawaja, der er frisør. Senere optræder også radiovært Keith Thomas Lohse i musikvideoen, som du kan se længere nede. 

Om videoen udtaler Pato selv:


"'Fuld Af Løgn'-universet er mere britisk inspireret end amerikansk. Selve lyden i tracket gav mig associationer til mine gamle ska-rødder, og da vi skulle bygge en video op, så gav det hele sig selv. Jeg elsker "Snatch" og stort set alle Guy Ritchies film, og da vi bor i Danmark, så er det unægteligt lettere at lave en London-krimi-vibe, end at prøve at genskabe Miami sollys.
 
Der skulle ikke være nogen decideret handling som sådan, bare scenarier, som gav en fornemmelse af "ikke-rent-mel-posen".
 
TopGunn, som jeg lavede sangen med, skulle være med, han hjælper at glatte et skænderi ud mellem Rene og Jens, som er skuespillere. Kongen Af Vesterbro er chaufførens navn, han er en god homie fra byen, og så er han tit chauffør i virkeligheden for mange rappere, der skal spille diskoshows i Jylland. Gasque er min anden ligbærer. Vi går langt tilbage, han er manden bag Cityfellaz-brandet, og han får det at have en læderbøllehat på til at se helt naturligt ud. Ataf bor lige ved siden af mig, og vi hænger ud tit. Da vi skulle bruge en frisør salon på Griffenfeldtsgade, gav det kun mening, at han skulle svinge saksen. 
 
Alexander Behrang Keshtkar er en up and coming skuespiller, som var villig til at stille op, super positiv og rar makker. Keith Lohse, også kendt som Mit Navn Er Keith, er nok et af de vildeste mennesker, jeg kender, og jeg er glad for at kunne kalde ham min ven. Han ser bare imponerende ud, en menneskelig bønnestage med en næse, som er blevet brækket utallige gange. Første gang jeg så ham, fik han den brækket af nogle drenge på Stengade. Elsker den dude. Bilen, vi kører rundt i er en gammel NSU fra '50erne. Den er venligst udlånt af Maretti Limo Service, som kan kontaktes via brevdue eller ved personlig henvendelse hos Motorious på Enghavevej."

Det seneste, ud over denne nye musikvideo, vi har hørt fra Pato er i forbindelse med hans producerarbejde på sangerinden Enas kommende ep. Ena er kendt fra den hedengangne duo Fagget Fairys med DJ Sensimilla og det populære nummer "Feed the Horse". Hun udgav for nylig ny video til sin anden single med titlen "All Over Me" i solokarrieren. Nummeret er med på den kommende ep.

Se om du kan gennemskue, hvem Pato hentyder til, der er "Fuld Af Løgn" i den nye musikvideo nedenfor:


ANNONCE