Nyhed

Se Private- og Superheroes-Tanja i en ny rolle

Tanja Simonsen er med i ONBC med medlemmer af hedengangne Oliver North Boy Choir

Kært barn har mange navne. Det samme har det danske band ONBC, som tidligere er kendt som Oliver North Boy Choir, men nu er tilbage med et nyt navn og et nyt medlem.

Hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt til Oliver North Boy Choir før, eller at det er længe siden, du har hørt nyt fra gruppen, så er der her flere forklaringer. For det første er en væsentlig forklaring, at bandet nu definitivt er opløst. Til gengæld ligner ONBC meget det tidligere band, men der er kommet en ny spiller på banen. Nemlig Tanja Simonsen, tidligere kendt fra grupperne Superheroes og Private, begge under ledelse af Thomas Troelsen.  

Med Tanja Simonsen som nyt medlem bliver ONBC forvandlet til en kvartet med to sangerinder og to mandlige musikere, ikke helt ulig ABBA, om end kvinderne også spiller på instrumenter i ONBC. Det fulde line up er dermed Tanja Simonsen (Superheroes, Private), Mikkel Max Hansen (epo-555, Tempomatador, Boombox Hearts), Ivan Petersen (Boombox Hearts, Tempomatador) og Camilla Florentz (epo-555). 


ONBC spiller "bittersød pop indpakket i smukke sfæriske vokaler og sat i et minimalistisk - delvis akustisk, dels elektronisk - musikalsk univers," ifølge bandets egen hjemmeside.

ONBC har afholdt flere koncerter hen over efteråret. Og bandet har netop lagt sidste hånd på indspilningerne til deres debutalbum, og mix-processen er ved at gå ind i sin afgørende fase. Dog er hverken datoen for titel eller udgivelsen endnu offentliggjort, men albummet udkommer på Crunchy Frog, som tidligere har udgivet adskillige plader med medlemmernes andre orkestre.

I september gav ONBC koncert i Pumpehuset i forbindelse med Crunchy Frog 20th Anniversary Party. De spillede nummeret "The Warehouse", og det kan du se her:

 


p>
ANNONCE