Nyhed

Karantæne-tv: Superheroes streamer legendarisk Roskilde-koncert i aften

GAFFA.dk – alt om musik

Kridt skoene, når de danske superhelte i aften inviterer til dans i dagligstuen med deres Roskilde-koncert fra 2002.

En meget rost dansk pop-plade runder i år et skarpt hjørne: Superheroes’ andet album Igloo fylder 20, og pladeselskabet Crunchy Frog genudgiver derfor skiven på vinyl i morgen.

Som opvarmning til udgivelsen kan du i aften streame Thomas Troelsen og co.’s 18 år gamle optræden på Roskilde Festivals Orange Scene. Koncertfilmen har hidtil været utilgængelig og kan i aften streames via Crunchy Frogs YouTube-kanal klokken 21.00.


Åbningskoncerten på Orange Scene fandt sted kort efter, at Superheroes udgav deres selvbetitlede tredje og sidste album og blev dengang anmeldt af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der gav koncerten fire stjerner og skrev, at bandet ”gav den som de fødte superstars”.

Superheroes opnåede for alvor succes to år forinden deres Orange-optræden med gennembrudsalbummet Igloo, der indeholdt numre som ”Miami”, ”Johnny and I” og ”Julianna”.

LÆS OGSÅ: Hør første single med ONBC – med Superheroes-Tanja


I 2006 gik Superheroes i opløsning, hvorefter medlemmerne Thomas Troelsen, Tanja Simonsen og Asger Tarpgaard dannede Private, der har hittet med sange som ”My Secret Lover” og ”Crucify My Heart”. Gruppen har kun udgivet ét album tilbage i 2007, og siden har Thomas Troelsen især markeret sig som sangskriver og producer for andre i ind- og udland, blandt andre Aura Dione, The Raveonettes og Meghan Trainor.

Kom i "super" stemning med et klip fra koncertfilmen her:


 

ANNONCE