Nyhed

Bill Callahan kommer til Aarhus

Den amerikanske sanger og sangskriver gæster VoxHall til sommer

Den 47-årige Bill Callahan, der i mange år har udgivet album under navnet Smog, var i Danmark i begyndelse af denne måned, hvor han gav koncert i København. Nu får jyderne også - igen - chancen for at opleve den anmelderroste Bill Callahan, idet han gæster Voxhall den 11. august.

Bill Callahan udsendte i september sidste år sit fjerde album "Dream River" under eget navn, et udspil som GAFFAs anmelder Finn P. Madsen gav fem ud af seks mulige stjerner, med ordene: "Den amerikanske sangskriver Bill Callahan kæler atter for detaljerne på sin fjerde solobedrift Dream River. I forhold til den løststrukturerede forgængerApocalypse, der var indspillet live i studiet, er her tale om en samling sange, der er så eminent ydmyge, at de næsten undskylder deres tilstedeværelse. Der er, som om den excentriske ordsmed falder i et med coverfotoet af de snebeklædte bjerge og den spejlblanke sø, hvor tiden nærmest står stille."

Manden med den dybe røst udgav sit allerførste album "Sewn to the Sky" i 1990 under kunstnernavnet Smog, som han fortsatte med at bruge frem til 2005 , inden han gik over til at bruge sit eget borgerlige navn og debuterede med "Woke on a Whaleheart" i 2007. 

Billetsalget er i gang og billetterne kan findes via GAFFA Live 

ANNONCE