Nyhed

Nyt album og turné fra Jørgen Leth, Simpson og Toksvig

Vi Sidder Bare Her er klar med deres tredje udspil og tager på turné

Det er mere end fire år siden, at trioen Vi Sidder Bare Her udgav deres sidste udspil. Nu er Vi Sidder Bare Her - den bemærkelsesværdige gruppe med Jørgen Leth (spoken word), Mikael Simpson og Frithjof Toksvig - klar med deres tredje udspil, som har fået titlen "Ingen Regning Til Mig". Udspillet udkommer i slutningen af april og bliver fulgt op af en turné, som bringer trioen til Aalborg, Aarhus og København. Koncertdatoer følger i nær fremtid.

De gode nyheder stopper dog ikke her, idet trioen allerede har smidt det første nye nummer op fra det kommende udspil. Sangen hedder "Lytter Til Stilheden" og kan høres herunder via Soundcloud.

Det sidste udspil fra Vi Sidder Bare Her kvitterede GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez for med fire ud af seks stjerner og skrev blandt andet følgende om: "Andre steder er Ikke Euforisk anderledes opløftene og direkte morsom. I Avis fortæller Leth tørt, at han køber sine aviser, fordi han vil have dem for sig selv og i øvrigt ikke vil forstyrres i sin læsning heraf, og i den forrygende Sommerting bryder han flere gange ud i spontan latter. Det er ikke euforisk, men et fint, charmerende og underholdende alternativ til at læse en bog."


Trioen er glade for at være tilbage og skriver på Facebook: "Vi beklager ventetiden og glæder os til at se jer til koncerterne."

ANNONCE