Nyhed

Se Cheff-drengen Abbaz i ny video med TopGunn

Det er modeller, det er kæder af guld, det er TopGunn i badekar

Hvad har Kidd, TopGunn og Klumben til fælles? Udover at have overdynget dansk musik med radiovenlige ørehængere hænger de uløseligt sammen med Cheff Records. Nu er selskabet klar til at præsentere deres seneste spiller, Abbaz, og han er klar til løfte arven og tage den videre med sit kommende album (tba).

Førstesinglen "Guldkæder og Modeller" foreligger nu med en rigtig sexy gangsta-musikvideo, som du kan se her forneden. Og Abbaz går ikke ud på egen hånd, TopGunn medvirker nemlig også på nummeret. Han udtaler: "Da vi hørte Abbaz for første gang, var der ikke nogen tvivl om, at han skulle være en del af Cheff-holdet. Han har den vildeste udstråling og vildeste stil på en scene, og vi var alle sammen enige om, at han skulle være hos os. Det bliver fedt at følge ham overtage hele rapgamet."

På "Guldkæder og Modeller" synger Abbaz om det hårde liv, som nu er blevet skiftet ud med det gode liv. "Jeg synes 'Guldkæder & Modeller' er et meget fedt åbningstrack. Det fortæller om de hårde tider – hvordan det var dengang, og hvordan det er nu. Folk ved godt, hvem jeg er. Jeg er ikke en af de nye, selvom det måske virker sådan. Jeg har været her hele tiden. Nu er det min tur til at shine", siger han.


Det søde liv bliver da også eksemplificeret i musikvideoen. Her er rigeligt med bling-bling, luksus og kvindelige former. Selv TopGunn må tage et bad for at komme sig. 

Du kan se de to herrer slå sig løs i "Guldkæder og Modeller" her: 

ANNONCE