Nyhed

Udvidet Train genåbner i morgen med Moderat

Det aarhusianske spillested åbner igen efter renovering og fornyelser på flere fronter

I morgen åbner det aarhusianske spillested Train igen, efter at have været lukket siden 1. januar. Spillestedet, der ud over at byde på en koncert med tyske Moderat, er klar til at byde gæsterne velkommen i sine nye lokaler efter en ombygning i millionklassen. Ombygningen betyder, at koncertsalen er lavet om, renoveret og udvidet, så der er plads til flere. Train kan nu rumme 1000 publikummer til livekoncerter (tidligere 850) og 1300 til Natklubben.

Renoveringen betyder blandt andet, at der vil være flere niveauer i salen, som højner udsigten for publikum. Musikchef Carsten V. Nielsen udtaler følgende om denne beslutning: "Mange af os kender oplevelsen af at være til koncert – og så alligevel ikke rigtig være det, fordi man er havnet bagerst i lokalet og ikke kan se meget andet end nakken på de andre koncertgæster. Dét har vi ændret på med den nye renovering". Udover en forbedret koncertoplevelse har spillestedet med renoveringen også forsøgt at forbedre den mere generelle oplevelse af at være på Train ved at forbedre forholdene til barerne, garderoben, toiletter og rygerum.

Trods alle de rumlige forandring ændrer Train ikke på musikprofilen, der defineres sådan: "Et bredt udvalg af kvalitetsmusik er stadig på programmet med store og små stjerner, nationale og internationale artister samt nicher og mainstream. De nye rammer giver dog samtidig forhåbning om, at musikprofilen kan udfoldes i endnu højere grad end tidligere."

I morgen bliver det mulighed for offentligheden at opleve Trains nye lokaler og ikke mindst den tyske elektro-trio Moderat, der består af Sascha Ring fra Apparat og Gernot Bronsert og Sebastian Szary fra Modeselektor. Tyskerne skulle oprindeligt have spillet sidste år, men koncerten blev udskudt, idet Sascha Ring kom til skade i en motorcykel-ulykke

Billetterne til koncerten kan findes via GAFFA Live

ANNONCE